V-ти благотворителен маратон

Над 350 деца, родители и преподаватели се включиха в благотворителен маратон на иновативно училище „П.Р. Славейков“ в сърцето на Морската градина в Бургас.
Проявата се организира за пети път, а каузата днес е събиране на средства за обновяване на компютърния кабинет в учебното заведение.
„Днес, на Светлата събота, не мога да скрия радостта си, че сред цели две години отново имаме възможност да съберем тук нашата- Славейкова общност. И няма как да не е така, защото тази общност- деца, родители и общественици, са обединени около още по-силно училищно настоятелство-пример и вдъхновител! Сигурна съм, че няма да разочароваме тези шест крехки жени-Гери, Ели, Тони, Ралица, Татяна и Златина и ще изпълним техните очаквания. Нека силните победят“, обърна се към присъстващите Силвия Аврамова, директор на иновативно училище „П.Р. Слевейков“.
Стартът бе даден от Арти, а събитието се превърна в истински празник с музика, танци и игри. А днес възпитаниците на Славейковото училище научиха един от най-важните уроци- за човешките добродетели.
Цялата статия може да прочетете тук -> Статия