Начало

УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО

              

              Списък на членовете на
УЧИЛИЩНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО

                   учебна 2023/2024 г.

  1. Гергана Добрева Петкова – Градева – председател
  2. Елина Александрова Гюрова – зам. председател
  3. Антоанета Драганова Андонова – Парашкевова – секретар
  4. Татяна Михайлова Франгова
  5. Златина Димчева Георгиева
  6. Ралица Славова Господинова
  7. Ирина Георгиева Прангова

    Татяна Франгова и Антоанета Андонова
  в репортаж по БНР-Бургас

  по повод 105 години от основаването на Славейковото училище

Основно училище „Петко Рачев Славейков” ще отбележи 105 години от създаването си на 17 ноември – рождената дата на патрона. Годишнината ще бъде отбелязана с поредица от инициативи на Училищното настоятелство,  първата от които е благотворителен маратон на 22 октомври. В същия ден ще има и спортни състезания по футбол и волейбол между бивши и настоящи ученици.

За следващия месец – ноември, са планирани още две събития: спектакъл на детско театрално студио „Арлекин“ с ръководител Татяна Франгова и благотворителна изложба-базар в Експозиционен център Флората. Идеята е да има поводи да се събира училищната общност, като учители, ученици и родители приемат да свършат нещо заедно, с една обща цел и всички страни да получат удовлетворение от направеното. Това е начин да се развива партньорски модел на взаимодействие между родители и учители – доказано ефективен за подкрепа на личностното развитие на учениците и постигане целите на обучението. Друга цел на събитията е да се поощри културата на филантропията и дарителството: да дадем всичко от себе си в името на нашите деца и тяхното благополучие.

Още за събитията по повод сто и петата годишнина от основаването на Славейковото училище чуйте в репортажа на Десислава Златева с Антоанета Андонова-Парашкевова и Татяна Франгова, членове на ръководството на Училищното настоятелство, в предаването „Булевард Демокрация”, излъчено на 18 октомври 2016 г. по БНР – Бургас.

***********************************************************************************************************************************************

 

МЕДИИТЕ ЗА НАС

media