Седмокласниците и техните успехи – ретроспекция на една успешна година

Седмокласниците и техните успехи – ретроспекция на една успешна година

Тридесет грамоти за отличен успех в седми клас – това е резултатът от съвместното усилие на ученици и учители. Отличията бяха връчени на неуморните славейчета лично от директора на училището – г-жа Силвия Аврамова с пожелание за още бъдещи успехи. Седмокласниците постигнаха много добри резултати на националното външно оценяване, показвайки за пореден път знанията си.

Освен със своите завидни познания даровитите славейчета блеснаха през годината и със своите неоспорими актьорски заложби. Така с отличия за актьорско майсторство бяха отличени четирима от тях.

Седмокласниците неуморно се включваха в нови и нови предизвикателства, решени да обогатяват знанията си. Взеха участие в четири бинарни урока, а резултатът беше блестящ – Многообразие на тип Мешести, Музикалният ритъм във водата, Музикалният ритъм в поведението на птиците, Географско пътешествие по периодичната система.

Не премина без нашите славейчета и националната онлайн викторина „НАТУРА 2000 и лешоядите в България“. Там учениците получиха сертификати за участие, а най-добрите сред тях – специални награди.

Отличия завоюваха и в оспорваното състезание „Химията за нашето бъдеще”. В категория „Химия и опазване на околната среда“ Кристияна Стойкова  спечели завидното второ място.

С интересен видеопроект „Ура – ваканция“ приключи тази специална учебна година. Инициативата бе на седмокласника Атанас Преденлиев, чиято мечта е да покорява върхове в актьорското майсторство. Автор на сценария е г-жа Татяна Франгова – ръководител на театрално студио “Арлекин“, а над режисурата и видеомонтажа упорито се потруди педагогическият съветник – г-жа Койна Ванишева.

Всеки край е ново начало! Скъпи седмокласници, уроците не свършват с последния звънец! Пред вас се отварят нови хоризонти, опознайте ги! Нови върхове – покорете ги! Нови мечти…

Не спирайте да мечтаете, защото мечтите ще ви водят напред! Не спирайте да показвате, че знаете, не спирайте да показвате, че можете, не спирайте да радвате света с успехите си! Горди сме, че сте част от нашето, Славейковото, училище!

На добър час!