Второ място в Национален ученически конкурс “Куба – далечна и близка”

И в дистанционната среда нашите ученици продължават да завоюват награди. Мадлен Вълканова от VIa клас спечели второ място в Националния ученически конкурс “Куба – далечна и близка”. Тя участва с проект на тема  „Куба – география, екология, туризъм”.

Конкурсът се проведе в дистанционна среда под мото: „55 години героична и независима Куба“  благодарение на Асоциацията за приятелство “България – Куба”, Синдиката на българските учители,  Националния дворец на децата , Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти и със съдействието на Министерството на образованието и науката и Посолството на Република Куба в Република България.

В конкурса с желание се включиха учениците от 6-ти и 7-ми клас на ОУ „П.Р.Славейков“. Мадлен Вълканова VIa , Даная Проданова VIa, Мария Богданова VIa и Ванеса Вълчева VIa под ръководството на г-жа Нина Стаматова, учител по география и икономика.

Димитър Градев VIIг,  Дарина Петкова VIIв, Кристиана Стойкова VIIг , Елизавета Иванова VIIв , Венелина Петрова VIIг под ръководството на г-жа Юлияна Калошева, учител по химия и опазване на околната среда и биология и здравно образование.