• За нови потребители!

  Първо трябва да се регистрирате, след което ще получите e-mail с вашата парола за достъп до блога. Това е необходимо за да можете да качвате информация.
 • Мета

 • октомври 2016
  П В С Ч П С Н
  « май    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Категории

 • Архив

 • « | Начало

  Татяна Франгова и Антоанета Андонова – членове на Училищното настоятелство – в репортаж по БНР-Бургас по повод сто и пет години от основаването на Славейковото училище

  18 октомври, 2016

  Основно училище „Петко Рачев Славейков” ще отбележи 105 години от създаването си на 17 ноември – рождената дата на патрона. Годишнината ще бъде отбелязана с поредица от инициативи на Училищното настоятелство,  първата от които е благотворителен маратон на 22 октомври. В същия ден ще има и спортни състезания по футбол и волейбол между бивши и настоящи ученици.

  За следващия месец – ноември, са планирани още две събития: спектакъл на детско театрално студио „Арлекин“ с ръководител Татяна Франгова и благотворителна изложба-базар в Експозиционен център Флората. Идеята е да има поводи да се събира училищната общност, като учители, ученици и родители приемат да свършат нещо заедно, с една обща цел и всички страни да получат удовлетворение от направеното. Това е начин да се развива партньорски модел на взаимодействие между родители и учители – доказано ефективен за подкрепа на личностното развитие на учениците и постигане целите на обучението. Друга цел на събитията е да се поощри културата на филантропията и дарителството: да дадем всичко от себе си в името на нашите деца и тяхното благополучие.

  Още за събитията по повод сто и петата годишнина от основаването на Славейковото училище чуйте в репортажа на Десислава Златева с Антоанета Андонова-Парашкевова и Татяна Франгова, членове на ръководството на Училищното настоятелство, в предаването „Булевард Демокрация”, излъчено на 18 октомври 2016 г. по БНР – Бургас.

   

  Публикувана в: Без категория | Няма коментар »

  Коментари

  Трябва да се logged in to post a comment.