Начало

Фондация „Димитър Бербатов“ търси таланти

logoВъв връзка с реализацията на проекта „Талантливите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“ в партньорство с МОН, за присъждане на годишни награди на децата с най-успешни класации в областта на изкуството, науката и спорта, предстои шеста номинация за постиженията на децата през календарната 2013г.

Основното изискване за кандидатстване е участниците да бъдат ученици от 1 до 12 клас, спечелили награди през 2013г. в областта на науката, изкуствата и спорта и могат да удостоверят отличията си. Всяко дете ще може да бъде номинирано със свои максимум 5 постижения. От всички свои успехи през годината, всяко дете ще бъде представено с тези 5, които са най-силните за него. Номинирането трябва да се извърши до 16.02.2014г от самите деца, родители, учители или други лица. Девет от номинираните в различни области ще бъдат наградени, а всички останали номинирани деца ще бъдат вписани в книгата – Алманах, която се издава след всяка годишна кампания.

Предоставяме ви линк на уебсайта на фондация „Димитър Бербатов“ на училищата от региона, през който се извършва номинирането.

http://dberbatov.org/projects/nagradi